0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибір штор в дитячу кімнату

Кожен малюк дуже багато часу проводить у своїй кімнаті, тому дуже важливо щоб він відчував себе комфортно в своєму особистому куточку. У цій статті ми спробуємо розібратися з питанням "Як правильно підібрати штори в дитячу?". Створюючи інтер'єр в кімнаті дитини фахівці рекомендують приділити максимальну увагу практичності і безпеки. В оформленні кімнати краще уникати яскравих і нав'язливих кольорів, так як вони швидко набридають. Дизайнери радять вибирати базові тони, які будуть залишатися актуальними навіть через кілька років. Зараз дуже популярними є рулонні штори в дитячу.

Дитячі рулонні штори - в чому їх переваги?

Такий тип штор оптимально підходить для дитячої кімнати, ми можемо виділити кілька причин:

  • Економія простору. У згорнутому стані вони майже непомітні.
  • Простота в застосуванні. Закрити або відкрити такі дитячі штори без допомоги дорослих зможе будь-який малюк.
  • Довговічність. Тканина просочують спеціальною речовиною, завдяки якому вона не втрачає свій колір під палючим сонцем.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Ви зможете підібрати жалюзі враховуючи особисті переваги дитини, асортимент різноманітний.
  • Практичність. Вони невибагливі в догляді, забруднення можна видалити вологою ганчірочкою або серветкою.
  • Для їх монтажу не потрібно використовувати додаткові кріплення або свердлити зайві дірки, вони і так легко встановлюються.

Як правильно вибрати рулонні штори для дитячої?

Перш за все ви повинні правильно зробити виміри. Такі жалюзі бувають відкритого і закритого типу:

  • Відкриті - встановлюються як на віконний отвір, так і на стулки, вони щільно складаються в рулон. Це бюджетний варіант, вони коштують набагато дешевше касетних, але тут є один нюанс - вони більше припадають пилом і не так якісно затінюють вікна.
  • Касетні жалюзі прибираються в спеціальний короб, вони максимально затінюють вікно навіть в відкидному положенні. Короб захищає механізм і саме полотно від бруду і пилу. Додатковим плюсом виступає той факт, що малюк не зможе граючи смикати шторку, травмуватися утяжелителями.

Дуже важливо звернути увагу на тканини і механізм управління. Найчастіше їх роблять з поліестеру. Матеріал просочують речовиною, яке відштовхує бруд і вологу, а також підвищує зносостійкість вироби. Якщо у вас виникнуть будь-які труднощі з вибором, ви завжди зможете звернутися за допомогою до фахівців.