0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо відповідну для спальні модель сонцезахисних систем

Спальня - це особливе особистий простір для кожної людини, тому воно повинно бути наповнене комфортом і затишком, захищене від сторонніх очей і надмірного попадання сонячного світла. Справитися з цим завданням здатні жалюзі, які можуть бути різних видів, матеріалів і дизайну.

Переваги жалюзі для оформлення спальні

До переваг таких штор (з поліестеру) можна віднести:

  • створення надійного захисту приміщення від яскравих променів сонця;
  • простоту догляду;
  • зниження рівня попадання шуму;
  • хорошу проникність потоку свіжого повітря.

Конструктивні особливості жалюзі дозволяють регулювати кількість проникаючого світла з вулиці і створювати в денний час м'яке і приглушене освітлення. Вони довговічні і зручні у використанні, а також здатні бути оригінальною частиною дизайну інтер'єру.

Види жалюзі для спальні

Існує кілька видів сонцезахисних жалюзі для оформлення спальні:

  • горизонтальні - відрізняються невеликими розмірами і можливістю змінювати ступінь освітленості;
  • вертикальні тканинні жалюзі - дозволяють розсовувати елементи конструкції від країв до центру або по краях;
  • рулонні - які переважно виготовляються з поліестеру.

Якщо порівнювати всі 3 види за ступенем зручності використання і оригінальності оформлення, то жалюзі віконні вертикальні є найбільш вдалим варіантом для облаштування спальні. Вони здатні замінити собою традиційні штори, оскільки закривають віконним отвір в повній мірі.

На що звернути увагу при виборі жалюзі для спальні

Щоб в процесі вибору жалюзі для спальні у вас не виникали труднощі, ми підготували кілька дієвих порад по їх вибору:

  1. Звертайте увагу на розмір віконного отвору, вартість і дизайн майбутньої моделі. У цьому випадку варто віддавати перевагу перевіреним брендам. Якщо стандартні моделі не підходять, то можна придбати вертикальні жалюзі на замовлення. Це істотно заощадить час пошуку, і додасть «родзинку» в ваш інтер'єр.
  2. Колір жалюзі повинен бути приємним і розташовує до відпочинку. Ось чому варто відмовитися від занадто яскравих і строкатих моделей. Грати з фарбами можна, але в межах пастельних тонів.
  3. Щоб спальня максимально затемнювалася в денний час, звертайте увагу на матеріал. Кращим варіантом стане «блекаут» або конструкції, що складаються з 2 полотен типу «День-ніч».
  4. Зверніть увагу на наявність обробки певними складами. Це можуть бути антибактеріальні, антистатичні і пиловідштовхуючі склади. Вони здатні збільшити термін служби жалюзі і гарантують безпеку їх використання.
  5. Відповідність загальному дизайну спальні. Жалюзі не повинні бути яскравою плямою; це елемент, що доповнює загальний інтер'єр. З цієї причини варто уважно розглядати дизайн і тип оформлення майбутніх штор.

Спираючись на дані поради, вам точно вдасться досягти поставлених цілей - створити затишок і комфорт в спальні. Не забувайте при цьому задовольняти власні смакові переваги, і тоді все вийде кращим чином.