0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибір штор для спальні

Всі предмети в спальню необхідно підбирати дуже відповідально, вони повинні не тільки красиво виглядати, але і виконувати свої функції. Саме при грамотному виборі штори в спальню, можна створити гармонійну обстановку в кімнаті, яка буде забезпечувати атмосферу комфорту і відокремленості.

Як вибрати штори в спальню?

При виборі штори для спальні, необхідно враховувати:

  • інтер'єр кімнати;
  • переваги пари колірної гами кімнати;
  • безпеку тканин;
  • функціональність фіранок.

Можна підбирати штори під основний колір кімнати. Якщо ж господарям спальні хочеться зробити акцент на вікні, тоді колір фіранок слід вибирати під колір ковдри на ліжку або інших елементів інтер'єру.

Також важливо враховувати рівень шуму за вікном, щоб знизити його, можна використовувати рулонні ролети блекаут. Для створення легкої або повної затемненности в приміщенні, слід застосовувати жалюзі з системою день-ніч. Щоб відтворити індивідуальний стиль кімнати, Ви можете зупинити свій вибір на римських шторах.

Легкі, фіранки в спальню у вигляді тюлю, будуть стильно і природно поєднуватися з рулонними ролетами, а завдяки закритій системі, направляючі жалюзі повністю зливаються з вікном, тому буде створюватися відчуття цілісності композиції.

Кольорове рішення

Важливо правильно підібрати колір ролетів, якщо кімната маленька, краще віддати переваги світлим штор. Для великого приміщення, в яке потрапляє багато сонячного світла, краще вибрати темні кольори рулонних ролетів блекаут. Полотно складається зі спеціальних волокон, які щільно переплітаються між собою і не пропускають прямих сонячних променів в спальню.

Якщо Вам більше подобається природне освітлення, тоді краще придбати ролети з системою день-ніч, завдяки якісним механізмам і унікальній конструкції, протягом дня, можна без зусиль регулювати ступінь потрапляння сонячних променів в приміщення.

Вибираючи колір сонцезахисних систем, необхідно враховувати той факт, що вони будуть виділятися в приміщенні, тому слід замовляти їх яскравого відтінку або з барвистим принтом, який доповнить інтер'єр кімнати.

Правила вибору штори

Важливо підібрати жалюзі правильно, щоб вони відповідали стилістиці приміщення. Якщо ви не знаєте, який дизайн штор для спальні краще вибрати, фахівці магазину Pro-shto, допоможуть в найкоротші терміни визначитися з механізмом, кольором тканини і фактурою.

Жалюзі підбираються:

  • не під шпалери, а під окремі частини інтер'єру, меблі або текстиль;
  • краще вибирати контрастний колір штор, щоб вони виділялися в інтер'єрі;
  • перевагу слід віддавати ніжним пастельним тонам, вони розслаблюють людини, не крадуть простір, створюють відчуття затишку і гармонії.

Догляд

Завдяки синтетичним волокнам і спеціальному просоченню, на жалюзі не збирається пил, тому виріб не вимагає постійно догляду. Всього кілька разів на рік, штору необхідно протирати вологою серветкою або прати в машинці, при низькій температурі і малих обертах.

Інтернет-магазин Pro-shto, пропонує великий асортимент рулонних штор за доступною вартості з доставкою по всій Україні, які підійдуть під ваш інтер'єр спальні.