0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо сонцезахисні системи на дачу: на що звернути увагу

Сонцезахисні системи на дачу просто необхідні для приємного проведення часу, створення затишку і комфорту в приміщенні. Зазвичай в приміських будинках встановлюються рулонні штори, вертикальні або горизонтальні жалюзі, система «день-ніч». Іноді власники житла віддають перевагу римським шторам і закритим системам.

Чому варто вибрати вертикальні жалюзі для дачі

Фото вертикальних жалюзі допоможуть вам зрозуміти, що з себе представляють сонцезахисні системи такого типу. Вони вписуються в будь-який інтер'єр і здатні значним чином прикрасити кімнату. Зазвичай така модель використовується для оформлення невеликих вікон, терас, веранд, лоджій і балконів.

Плюси, які мають вертикальні жалюзі (Україна):

  • замінюють звичайні штори;
  • присутні різні способи кріплення, тому монтаж не займає багато часу;
  • прості в обслуговуванні і експлуатації;
  • широкий асортимент квітів, матеріалів, текстур;
  • стійкі до негативного впливу ультрафіолетових променів, вологи і іншим факторам.

Купуючи жалюзі вертикальні, ви можете сміливо розраховувати на те, що вони прослужать вам дуже довго. Вироби візуально збільшують висоту стель в приміщенні, розширюють простір. Якщо на ламелі була нанесена спеціальне просочення, то вони будуть відштовхувати пил, вологу.

Українська компанія «Pro-Shto» пропонує купити для дачі вертикальні ролети. Вони виглядають красиво, ми надаємо можливість виготовлення жалюзі на замовлення. За допомогою онлайн-калькулятора вдасться розрахувати вартість готової штори. Консультанти допоможуть вибрати найбільш оптимальну модель, обговорять умови доставки і установки.

Які ще сонцезахисні штори підходять для дачі

Дуже добре справляється із захистом від сонця система «день-ніч». Вона легко встановлюється, а управляти механізмом простіше простого.

Цікавий варіант для дачі - рулонні жалюзі. Вони будуть незамінні в тому випадку, коли вікна виходять на сонячну сторону. Якщо їх зібрати, то вони стають дуже компактними, в розкритому вигляді не дозволяють проникати променям сонця в будинок.

Римські штори складаються в складки, а не скручуються в рулон. У них простий механізм управління. Підійдуть для будь-якого приміщення, в тому числі спальні або вітальні. Сонцезахисні системи відрізняються довговічністю і простотою догляду.

При виборі штори для дачі треба звернути увагу на:

  1. Практичність.
  2. Матеріал.
  3. Конструкційні особливості системи.

На дачі можна встановити бамбукові жалюзі. Вони підійдуть для приміщення з сухим повітрям. Гарантована ефективний захист від сонця, оскільки матеріал стійкий до вигорання. Бамбукові штори від фабрики «Pro-Shto» не вбирають вологу, на них не впливає холодна температура, тому провести їх монтаж на веранді теж можна.

Виробник просочує полотно спеціальною речовиною. Завдяки цьому термін експлуатації збільшується, а доглядати за виробом легше. Ролети призначені для терас, балконів та інших приміщень.

Любителі екостилю зможуть прикрасити заміський будинок бамбуковими шторами за низькою ціною. Оригінальний товар запропонований на офіційному сайті компанії. Ви можете переглянути фото вертикальних жалюзі, щоб упевнитися, що продукція якісна і виглядає дуже стильно.