0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вертикальні жалюзі в інтер'єрі

В Америці і європейських країнах, дані пристрої вже давно користуються широкою популярністю. У нас ще років 20 тому вертикальні жалюзі в інтер'єрах вважалися придатними лише для офісів. Зараз ситуація змінилася, і дизайнери активно використовують їх в облаштуванні приміщень.

Головні переваги

Основною відмінністю вертикального пристосування від горизонтального аналога є їх схожість з традиційними шторами. Але вони більш функціональні, так як поєднують в собі гардини і портьєри. В ряд їх переваг входять такі чинники:

  1. завдяки вузькій, витягнутої структурі вони візуально збільшують приміщення і піднімають стелю;
  2. клієнт може вибрати такі параметри як ширина ламелі вертикальних жалюзі, їх забарвлення і фактуру;
  3. при повороті ламелей можна регулювати потоки світла і повітря, захищати приміщення від сторонніх поглядів або утворювати м'яке розсіяне світло;
  4. даний вид конструкцій міцний і довговічний завдяки матеріалу виготовлення і спеціальним просоченням, які перешкоджають вигоряння на сонці, і на протязі довгого часу залишають виріб в первісному вигляді.

Найчастіше їх роблять з поліестеру, який не тільки практичний і довговічний, але і гіпоалергенний, а значить, безпечний для людей, які страждають алергіями.

Практична краса

Клаптеві фіранки, які використовуються в стародавній Європі, вважаються прообразом конструкції. Вертикальні жалюзі Київ недорого можливо придбати по вигідній пропозиції. Теперішні моделі лише здалеку нагадують попередників. Вони обладнані керуючим механізмом задля комфортної експлуатації, і стали гідним конкурентом звичним для обивателя штор і портьєр. Вертикальні жалюзі розпродаж або по акції можуть бути класичними, фігурними або з нанесенням за бажанням клієнта фотодруку. Останній варіант підходить людині, яка вважає звичну однотонну конструкцію занадто нудним або одноманітною. Така модифікація цілком може зробити кімнатний інтер'єр повністю індивідуальним і несхожим ні на один інший. Особливо це стосується дитячої кімнати, яку можуть прикрасити герої улюблених казок, мультфільмів. Класична різновид відмінно підійде під будь-який оздоблення. Вони з однаковим успіхом впишуться і в класичний, і в авангардний інтер'єр. У фігурному варіанті ламелі вирізані в різноманітних химерних формах. Жалюзі вертикальні тканинні, каталог яких доступний всім відвідувачам сайту, можуть стати справжньою окрасою вашої кімнати і підкреслити її індивідуальність і стиль.