0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вертикальні жалюзі, класифікація 127 і 89мм

Кожна людина, намагається облаштувати своє житло найбільш комфортно, естетичний аспект також відіграє важливу роль. Все частіше вертикальні жалюзі використовуються при створенні інтер'єру, так як вони не тільки оригінально виглядають на вікнах, але і виконують ряд функцій, які допомагають регулювати попадання сонячних променів в приміщення.

Види вертикальних штор

Сучасні жалюзі вертикальні, дуже змінилися з моменту їх створення. При замовленні, можна вибрати матеріал вироби і його комплектуючі, це дає можливість людині регулювати вартість готового виробу.

Жалюзі на вікна вертикальні виготовляють з різних матеріалів.

  1. Пластикові жалюзі, вважаються класичним варіантом сонцезахисних систем такого типу. Вони широко застосовуються в місцях, де потрібна регулярна санітарна обробка всіх поверхонь, наприклад в дитячому садку, лікарні, басейні. Даний варіант добре підійде для кухні.
  2. Тканинні штори, найчастіше застосовують в офісах. Вони дуже добре і оригінально виглядають на вікнах. Матеріал оброблений спеціальною речовиною, яка надає сонцезахисним системам антистатичні властивості.
  3. Алюмінієві жалюзі, найчастіше використовуються в місцях, де є велике скупчення людей, так як мають ряд переваг серед усіх виробів. Алюмінієві жалюзі, не гнуться, легко піддаються чищенню, не бояться побутової хімії, не вбирають запах, не вимагають додаткового догляду, їм не страшні механічні пошкодження. Найчастіше використовують в барах, кафе, та інших приміщеннях, де є підвищені вимоги пожежної безпеки.
  4. Мультифактурні штори, виготовляють з двох і більше різних матеріалів, завдяки цьому кімната виглядає оригінально.

Особливості функціонування

Для забезпечення повного обороту ламелі навколо своєї осі, використовується спеціальне кріплення, завдяки якому можна регулювати протягом дня доступ сонячного світла в кімнату. Поворотний механізм, вважається довговічним, а в порівнянні з горизонтальними жалюзі, він буде, служити довше, а керувати ним набагато легше.

Комплектація жалюзі

Жалюзі вертикальні тканинні, складаються з декількох елементів, які дозволяють легко регулювати проникнення світла в приміщення:

  • Карниз. До нього кріпляться ламелі, найчастіше виготовляється з алюмінію.
  • Бігунки. Вони дозволять пересувати ламелі і змінювати їх кут, виготовляють з міцного пластику.
  • Важки. Встановлюються в нижню частину ламелей, для їх фіксації на одному місці.
  • Мотузка та ланцюжок управління. Повертають ламель, з їх допомогою можна управляти сонцезахисними системами;
  • Сполучний ланцюжок. Дозволяє з'єднати всі ламелі воєдино, і додають елемент декору в шторі.

Переваги

За допомогою штор можна:

  • в індивідуальному порядку регулювати попадання сонячних променів;
  • за допомогою вертикальних жалюзі можна візуально збільшити приміщення;
  • вони практичні в експлуатації;
  • оригінально виглядають на вікнах;
  • за ними легко доглядати.

Якщо вам потрібні, жалюзі вертикальні тканинні, інтернет магазин Pro-shto готовий запропонувати широкий вибір сонцезахисних систем різного типу і високої якості, за доступною вартості. Ми допоможемо Вам створити затишну атмосферу в домі!