0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Установка сонцезахисних систем у ванну

Ванна кімната - важливий компонент будь-якого житлового приміщення. Оскільки з неї починається наш день, наповнюючи хорошим настроєм, і їй же він закінчується, готуючи нас до солодкого сну. Саме тому варто серйозно поставитися до дизайну. Вертикальні жалюзі в інтер'єрі кімнати створять комфортність, додадуть їй затишок і легко впишуться в будь-який стилістичне оформлення.

Особливості сонцезахисних систем

Жалюзі є ідеальним варіантом захисту від сонця і сторонніх очей, вони практичні, легкі в догляді. Різноманітність кольорів і фактур лише збільшує попит на них. При облаштуванні ванної кімнати варто враховувати їх зовнішній вигляд і підбирати відповідно до загальної картини приміщення. Не забувайте про інші важливі чинники, здатні впливати на довговічність конструкції і зручність:

  • доступність до жалюзі;
  • розмір і форма вікна;
  • ступінь вологості приміщення;
  • рівень освітлення;
  • наявність вентиляції.

Матеріал слід вибирати виходячи з того, що в приміщенні підвищена вологість. Жалюзі вертикальні тканинні, фото яких можна побачити на сайті, для ванної кімнати використовують зі спеціальним просоченням. До такого матеріалу не прилипає бруд, він також стає світлонепроникним. Нанесений захисний шар не дає можливості їм стати розсадником цвілі і неприємного запаху.

Установка вертикальних тканинних жалюзі

Монтаж жалюзі фото вертикальні здійснюється практично на будь-який вид вікна. Якщо ви не є фахівцем, то краще скористайтеся послугами майстра для установки конструкції. Вони кріпляться до стіни або стелі. Для бажаючих робити все своїми руками надаємо невелику інструкцію і рекомендації по монтажу вертикальних жалюзі. У такому випадку ви зможете домогтися позитивного результату.

  1. За допомогою рівня відзначте місця кріплення. Необхідно зробити все точно, щоб конструкція була розташована рівно. Свердлите отвори глибиною не більше 5 см.
  2. Спеціальними засувками зачепите карниз.
  3. За планкодержателі підвісьте ламелі до бігунка, дотримуючись послідовність.
  4. Після виконання цих кроків прикріпіть ланцюжок до важки, закріплюючи її з зовнішньої сторони кожної ламелі.
  5. Тепер можете розправити вертикальні жалюзі, враховуючи паралельність планок, відносно один одного.

Дотримуючись всіх цих правил, можна за кілька годин самостійно встановити виріб. Це вам допоможе заощадити сімейний бюджет. Заключним кроком залишається перевірити роботу механізму і виставити необхідне положення ламелей.

У нас є величезний вибір кольорових гам і фактур, які ідеально підійдуть для вашої ванної кімнати. Якісні вироби ви зможете отримати в найкоротші терміни поштою на території всієї України. Ми гарантуємо надійність, гарне обслуговування і ціни без посередників.