0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Штори для спальні

Всі предмети інтер'єру повинні підбиратися дуже ретельно, а особливо штори, адже з їх допомогою можна як прикрасити приміщення, так і навпаки! Правильно підібрані штори в спальню створюють затишок в кімнаті, відповідну атмосферу.

Особливості вибору

Вибрати відповідні штори для спальні тільки на перший погляд легко, перш за все Вам потрібно відштовхуватися від своїх особистих смакових переваг, а також орієнтуватися на дизайн кімнати. Фіранки повинні сприяти не тільки міцному сну, а й викликати приємні враження при пробудженні! Дизайнери рекомендують вибирати фіранки в спальню таким чином, щоб їх колір гармоніював з переважаючим в кімнаті кольором. За допомогою даного вироби, Ви зможете вигідним чином акцентувати увагу на обраному для кімнати стилі. Якщо сильно напружує шум, який доноситься з вулиці, фахівці радять вибирати штору з щільного матеріалу, вона допоможе не тільки заглушити звуки, а й добре захистить від сонячних променів.

Дуже часто з фіранками вибирають і тюль, даний виріб допоможе Вам доповнити дизайн штор для спальні. Тюль не повинна кидатися в очі, вона потрібна для того, щоб вигідно підкреслити силует фіранок.

Перш за все виріб повинен бути практичним і невибагливим у відході. Спальня досить нейтральна кімната, тут немає таких агресивних чинників як кіптява, жир, висока вологість і т.д. У спальню Ви зможете вибрати штори практично з будь-якого матеріалу, але все таки фіранки з синтетичних тканин більш прості в експлуатації.

Щільність матеріалу, з якого виготовлені фіранки підбирається під особливості висвітлення і інтер'єру. Якщо вікна спальні виходять на південну сторону, краще зупинити свій вибір на напівпрозорої тюлі, це дасть Вам можливість використовувати природне освітлення. Важливо пам'ятати що фіранки з щільного матеріалу можуть значним чином візуально зменшити кімнату, тому при покупці виробу необхідно враховувати цей фактор.

Одним з найбільш популярних варіантів є римські штори, це ідеальний варіант для невеликих спалень. Вони компактні, недорогі і стильно виглядають на вікнах. У нашому магазині ви знайдете широкий асортимент римських фіранок. Для кімнати зробленої в мінімалістичному або етнічному стилі добре підійдуть рулонні штори. При бажанні у нас Ви зможете замовити жалюзі в спальню, в асортименті є сонцезахисні системи різноманітних кольорів і матеріалів. Жалюзі можна використовувати як самостійний дизайнерський елемент або як доповнення до основних штор.