0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Штори день-ніч, чому на них варто звернути увагу?

Більшість людей хочуть, щоб в приміщенні, де вони живуть або працюють панував комфорт. Причому це не повинно залежати від пори року. Створити ідеальну атмосферу легко за допомогою сонцезахисних систем день-ніч. Ці штори придбали величезну популярність серед покупців. Для цього є свої причини.

Позитивні моменти

При покупці штор день-ніч слід звернути увагу на переваги. Завдяки даним сонцезахисним системам є можливість регулювати рівень освітлення.

Вони поєднують в собі дві функції - гардин і тюлі. Економія очевидна, плюс простір кімнати візуально стає більше, ніж є насправді.

Штори день-ніч мають гарний і оригінальний зовнішній вигляд. Оскільки складаються з горизонтальних смуг, через це їх називають «зебра». Так, рулонний штора зебра прекрасно підійде до будь-якого інтер'єру і стилю. Це універсальний виріб прикрасить не тільки вітальню, але і кухню.

Безперечною перевагою є простота в експлуатації. Підйомний механізм влаштований так, що кожен шар тканини регулюється. Якщо потрібно створити ефект «ночі», затемнені смуги повинні бути на одному рівні. А для «дня» - навпаки. Є ще проміжний режим, який забезпечує в кімнаті напівтемрява.

Якість такого виду штор не викликає сумніву. Це сучасний матеріал з просоченням. Пил і бруд відштовхуються - просто мрія в догляді за шторами.

Зазвичай у продажу представлений багатий вибір різних кольорів сонцезахисних штор. Покупець легко підбере виріб на свій смак. Причому можна красиво оформити приміщення в будь-якому стилі - від класичного до модерну.

Жалюзі зебра день-ніч часто використовують не тільки в будинках або квартирах, а й на дачах. Такі штори крашают кафе, ресторани, офіси, адміністрації, магазини. Словом, немає меж їх застосування.

Безперечні плюси таких виробів привертають дедалі більшу кількість замовників.

Купити зручно і вигідно онлайн

Якщо вирішили придбати штори день-ніч, сміливо звертайтеся в наш інтернет-магазин. На сайті можна знайти широкий асортимент товару. Покупцеві сподобаються ціни, якість, сервіс. Замовлення приймаються цілодобово і без вихідних. Це зручно, адже нікуди не потрібно їхати. Вартість штор доступна. Купуючи товар у нас, ви економите не тільки час, а й фінанси.

Багатьох цікавить питання: «Жалюзі день-ніч установка». Насправді це нескладна маніпуляція. Важливо ознайомитися з інструкцією або порадитися з менеджером компанії.

Відгуки покупців на нашому сайті допоможуть визначитися з покупкою. Корисним стане і прочитання статей в розділі «Блог».