0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Рулонні штори

Рулонні штори - віконна сонцезахисна система.

Є прямокутним шматком спеціальної тканини, намотують на трубчастий вал, розташований у верхній частині вікна. Тканинними ролетами можна керувати вручну або за допомогою електроприводу. Рулонні штори це гарне доповнення до дизайну вашого будинку або офісу.
Тканини для тканинних ролет мають ряд спеціальних властивостей: наприклад - вони просочені спеціальним складом, який перешкоджає осипання країв тканини при крої в необхідний розмір. Завдяки чому краю не потребують оверлочіваніі. Також така обробка відштовхує пил, бруд і вологу. Тканини дуже відрізняються кольором, структурою, щільністю, малюнком. Великий вибір тканин є в нашому онлайн магазині і ціна найнижча від виробника.

Тканинні ролети на металопластикові вікна

Сучасне виріб, яке вже отримало широке поширення, завдяки установці безпосередньо на раму, закриваючи тільки світловий отвір, рулонні штори створюють оригінальний ефект суцільної площини. Завдяки способам додаткової фіксації, можна не боятися відхилення стулок, штора в будь-якому положенні залишається в площині вікна.

Тривалий термін служби тканинних рулонних штор забезпечується за рахунок простого і якісного механізму управління, а також міцної тканиною, яка заздалегідь обробляється антистатичними складами для захисту від пилу і вигоряння на сонці.

Ціна тканинних рулонних штор залежить від обраної системи (відкрита або закрита), а також тканини яка використовується при виготовленні. Щільність не завжди відіграє вирішальну роль у вартості тканини, найчастіше вона зумовлена складністю малюнка або фактури візерунка.

Сучасний інтер'єр дуже вдало доповнюють рулонні штори. Їх виготовляють з тканини, бамбука, джуту. Найпоширеніші - тканинні рулонні штори або тканинні ролети на вікна. Оскільки тканини, з яких їх виготовляють, можуть мати різну фактуру, забарвлення, забарвлення, тканинні ролети легко підібрати до домашнього інтер'єру. Вікна офісів теж часто закривають від сонця і сторонніх поглядів тканинними ролетами. Ці ролети практичні, прості в експлуатації, не вимагають спеціального догляду.

Замовити рулонні штори просто і вигідно

Кілька причин через які люди хочуть купити рулонні штори для вікон:

  • Рулонні штори захищають приміщення від палючого сонця і сторонніх поглядів.
  • Запобігають нагрів приміщення (що дозволяє економити на кондиціонуванні).
  • Тканини BlackOut дають повне затемнення в приміщеннях з встановленими проекторами, дитячих кімнатах, спальнях.
  • Тканинні ролети захищають від вигорання меблі, паркет, гардини та інші предмети інтер'єру.
  • Забирають відблиски з екранів техніки, створюючи в приміщенні природне освітлення.
  • Тканинні ролети відштовхують пил і не вигоряють на сонці.
  • Прекрасно поєднуються з гардинами і портьєрами.
  • Принцип роботи полягає в згортанні щільної тканини в рулон, який закриває своєю шириною вікно і кріпитися в самому верху віконної рами. Для цього використовується ланцюг управління, яка знаходиться на механізмі справа або зліва системи. Система міні спеціально розроблена для установки на стулки що дозволяє істотно економити місце. Рулонні штори прилягають до вікна за рахунок направляючих лісок, які натягуються на всю висоту вікна. Таким чином якщо ви захочете відкрити вікно на провітрювання, штори не буде звисати над підвіконням, займаючи зайве місце.

рулонные шторы на пластиковые окна