0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Ролети день ніч: різновиди

Тканинні жалюзі день ніч являють собою цілісне полотно, що складається з горизонтальних смуг з різним ступенем щільності. Одна частина смуг повністю прозора, що забезпечує хорошу пропускну здатність і дозволяє сонячним променям проникати всередину приміщення. Друга частина - щільна, яка сприяє обмеженню рівня що потрапляє світла. Штори бувають різних типів і модифікацій, які ми розглянемо далі.

Модифікації та особливості штор

Штори день ніч в інтер'єрі - вдалий варіант для облаштування житлового приміщення. При цьому варто врахувати, що на ринку присутні наступні модифікації:

  1. Касетні. Дана модель підходить для всіх типів приміщень і наділена високою практичністю. Короб і напрямні в даному випадку виконуються з алюмінієвого сплаву. Встановлюються такі штори на стулках віконних склопакетів за допомогою використання двосторонньої клейкої стрічки. Широкі можливості касетного механізму управління жалюзі, дозволяє закріпити їх на вікнах будь-якої форми, не перешкоджаючи при цьому їх нормальномуфункціонірованію.
  2. Міні. Ця модель відрізняється компактними габаритними параметрами і мінімальним рівнем комплектації. Кріпиться вона за тим же принципом, що і попередній варіант, однак кріпильні деталі виготовлені з пластику. Міні жалюзі не розраховані на оформлення повного віконного отвору, а лише для їх частини. Це дозволяє імпровізувати з колірним рішенням, комбінувати і підбирати різні варіанти тканини.
  3. Стандарт. Дана модель відноситься до категорії посилених, оскільки вона кріпиться саморізами до стіни або стелі. Такий варіант установки більш надійний і довговічний, підходить для оформлення великих віконних прорізів. Специфіка кріплення штор дозволяє використовувати щільні тканинні полотна, які якісно справляються з поставленими функціональними завданнями. Встановлюються такі штори не тільки в житлових приміщеннях, але і офісних.

Різноманітність жалюзі в залежності від типу тканини

Подвійні жалюзі день-ніч різняться між собою не тільки за типом конструкції, але і матеріалу полотна. Розрізняють 3 види:

  • Прозорі, що володіють хорошою здатністю пропускати і розсіювати сонячне світло. Вони підійдуть для приміщень, які розташовані на тіньової частини будинку.
  • Непрозорі, які можуть мати різну фактуру і ступінь щільності. Вони дозволяють повністю сховатися від цікавих поглядів ззовні.
  • Затемнення, які повністю перешкоджають попаданню світла всередину кімнати. Особливість такого полотна полягає в прогумованої основі. Такий варіант штор підійде для приміщень, в яких необхідно повне затемнення (спальня, студія, кімната відпочинку і т.п.)

При цьому інноваційний підхід при виготовленні таких жалюзі забезпечує безпеку їх використання і довговічність. Спеціальна просочення не дозволяє тканини вигоряти під ультрафіолетовим випромінюванням, а на поверхні не збирає пил і інші частинки бруду.