0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Різновиди рулонних штор

Рулонні штори, виготовлені за технологією блекаут, стануть незамінними в житлових приміщеннях, офісах, навчальних закладах, це пов'язано з тим, що вони практично не пропускають сонячні промені. Завдяки такій властивості, можна комфортно відпочивати вдень, в офісі не страждати від надмірного попадання прямих сонячних променів, а в школі можна вільно користуватися проектором в будь-який зручний час. Якщо ви вирішили купити штори недорого, то слід звернутися в наш магазин Pro-shto, так як в ньому є широкий вибір тканин різної кольорової гами і фактури.

Структура тканини

Якщо ви вирішили купити штори блекаут, необхідно знати, що вони складаються з трьох шарів. Завдяки складній структурі сонячні промені не проходять через жалюзі.

Штора складається:

  • з верхнього шару, який покривається спеціалізованим покриттям, відбиваючим сонячне світло;
  • середнього шару, це щільний шар, завдяки якому матеріал набуває форму і структуру, також не дає проникати світлу через тканину;
  • внутрішнього шару - це декоративне напилення, яке кожен підбирає індивідуально в залежності від кольору і фактури.

Полотно виготовляють тільки з синтетичних ниток. Для того, щоб рулонні штори блекаут купити недорого, необхідно визначитися з типом виготовлення і функціональним навантаженням жалюзі.

Тришарові рулонні штори

Тришаровий блекаут виготовляється з декількох шарів - білого шару, що відбиває світло і лицьового. Бажано сонцезахисні системи такого типу використовувати в кімнатах, де вони будуть менш схильні до механічних пошкоджень, так як через надмірне і неправильного догляду стирається напилення, завдяки якому сонячне світло не проникає в приміщення, через різного роду пошкоджень псується полотно.

Рулонні сонцезахисні системи блекаут

Жалюзі такого типу невибагливі в експлуатації! Полотно сучасних моделей просочується спеціальною речовиною, яка володіє пиловідштовхуючими і антистатичними властивостями. Матеріал має підвищену опірність до забруднень. Єдиний недолік штор - однотипна колірна гамма, такі сонцезахисні системи зустрічаються тільки темних тонів (чорного, коричневого, бордового або синього).

Переваги рулонних штор блекаут
Завдяки якісному матеріалу, складного плетіння, штори мають цілу низку переваг:

  • мінімальної проникністю світла (всього 10%);
  • шумоізоляційні властивості;
  • теплоізоляційними властивостями;
  • простий в догляді;
  • зносостійкість.

Догляд за рулонними шторами

Щоб збільшити експлуатаційний термін виробу, фахівці рекомендують дотримуватися простих правил:

  1. прати не частіше 2 разів на рік, вибираючи делікатне прання;
  2. не слід віджимати руками;
  3. сушити тканину в тіні, повністю розправивши її;
  4. не використовувати агресивну побутову хімію.

Рольштори купити в інтернет магазині Pro-Shto не важко! Нас Ви знайдете широкий товарний асортимент, доступні ціни, товар високої якості!