0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Особливості вибору штор для дачі

Штори для дачі повинні бути багатофункціональними, невибагливими у догляді, і головне хорошої якості. Інтернет-магазин «Pro-shto» пропонує різні моделі: римські штори з м'якими складками, рулонні штори, горизонтальні і вертикальні елементи інтер'єру. Правильно підібрана штора прикрасить вікно і зробить приміщення більш цікавим і цілісним. Користуються попитом римські штори через дизайну в стилі мінімалізму. Додайте багатий асортименту забарвлень, текстур і простоту конструкцій.

Ідеальні штори для дачі

Сонцезахисні римські жалюзі є практичним і красивим декоративним рішенням. Вони відрізняються простотою конструкції, вишуканістю і витонченістю. Штора підійде для дачі, квартири, готелі та інших приміщень. Вона здатна прикрасити маленькі і великі віконні прорізи.

Римські штори механізм їх відкриття, розроблений таким чином, щоб не приносити незручності користувачеві. Вийде регулювати рівень світла на дачі. У закритому вигляді завісу закриває склопакет. Якщо підняти модель, то утворюються м'які складки.

Полотна римських штор на сайті «Pro-shto» варіативні:

  • фактурні;
  • гладкі;
  • однотонні;
  • з зображеннями і малюнками;
  • щільні;
  • напівпрозорі.

Встановлювати елемент декору можна не тільки на вікна, але і на стіни (закривається не тільки вікно, але і рама). Часто кріпиться завісу в романському стилі до стелі. Ми робимо ролети на замовлення. В залежності від варіанту монтажу визначаються розміри та інші характеристики товару. На дачі або на балконі можна встановити бамбукові жалюзі.

Вибирати римські штори треба з урахуванням індивідуальних переваг. Бамбукові моделі не вбирають вологу, на них не впливає висока або низька температура. Їх часто використовують в басейнах, санвузлах, на дачах і на верандах.

Чому найкраще для дачі вибрати римські ролети

До вибору штор для дачі варто підійти з особливою відповідальністю. Римські моделі відштовхують бруд і пил завдяки особливій просочення. За ними просто доглядати, з чищенням сонцезахисної системи такого типу не повинно виникнути проблем.

До інших позитивних характеристик завіс відносяться:

  • захист від ультрафіолетових променів;
  • регулювання рівня світла;
  • тривала експлуатація і простота догляду;
  • легкість установки і демонтажу;
  • поєднання з будь-яким дизайном і стилістикою приміщення.

Дешеві римські штори відмінної якості пропонує інтернет-магазин «Pro-shto». Консультант допоможе визначитися з товаром, розповість про всі особливості, нюанси. На сайті можна внести розміри вікон, вибрати колір полотна і тип ролети, щоб були виготовлені штори для дачі та інших приміщень за короткий проміжок часу і з урахуванням побажань клієнта.

У каталозі зібрані фотографії моделей, які підлягають реалізації. Можна визначитися з типом кріплення, вибрати полотно та іншу фурнітуру. Доступна продаж одиничних виробів.

Рулонні, бамбукові і римські штори є базовими варіантами для заміських будинків. Вони прості, без надмірного пафосу, а їх вартість доступна для кожного відвідувача сайту. Знімки допоможуть зрозуміти, в якій кімнаті найкраще встановлювати ті чи інші вироби. Виберіть разом з консультантом кращий ролет, який впишеться в інтер'єр дачного приміщення і підкреслить його.