0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Однотонні штори в інтер'єрі - як вибрати

Оформлення віконних прорізів є необхідним етапом в ремонті квартири. За допомогою сонцезахисних систем Ви зможете додати кімнаті завершений і затишний зовнішній вигляд. Допомогти в цьому можуть різнопланові сонцезахисні системи або ж жалюзі вертикальні одного кольору. При цьому дуже важливо правильно підібрати відтінок цього виробу під конкретне приміщення в будинку.

Однотонні штори і їх найбільш сприятливі кольори

Незважаючи на те, що багато хто впевнений в тому, що фасон штор є ключовим фактором, не менш важливим вважається і їх колір. Щоб не допустити помилок в процесі їх підбору, потрібно пам'ятати одне просте правило: холодні відтінки здатні захистити кімнату від яскравих сонячних променів, а теплі тони додадуть їй яскравості і світла.

Незалежно від того, яким є модний тренд нинішнього сезону, підбирати жалюзі на вікна вертикальні потрібно саме того кольору, який людині до душі, так як в подальшому вони можуть викликати у людини негативні емоції.

  • Білі - допоможуть візуально розширити простір приміщення. Найкращим рішенням буде не чисте їх використання, а з додаванням будь-якого яскравого елемента.
  • Зелені - ідеальний варіант для застосування в вітальні і спальні, так як цей колір має заспокійливу і м'яким ефектом.
  • Жовті - сприяють підвищенню показників працездатності, а якщо їх правильно застосувати, то і зовсім збільшать обсяг приміщення. Можна використовувати в оформленні дитячої кімнати, кабінету або вітальні.
  • Блакитні - ідеальний варіант для спальної кімнати, так як мають заспокійливий ефект.
  • Бірюзові - легкі відтінки цього кольору можна використовувати в дитячій і спальні, а більш насичені тони підійдуть для гостьової кімнати.
  • Помаранчеві - колір, які привнесе свіжості в будь-яке приміщення, за рахунок чого жалюзі вертикальні тканинні такого відтінку можна використовувати в будь-якій кімнаті.

Перераховані вище кольору стануть ідеальним рішенням для оформлення власного житлового будинку або квартири.

Переваги однотонних штор

У однотонних штор, в порівнянні з іншими варіантами, є величезна кількість незаперечних переваг, які проявляються при їх правильному підборі.

  1. Штори однотонного кольору набагато простіше вписуються в інтер'єр приміщення з урахуванням його загальної колірної гами. Для гармонізації дизайну важливо, щоб штори, скатертини, подушки та інші текстильні елементи були оформлені в одній колірній гамі.
  2. Однотонні штори - це єдиний варіант, який підходить для віконних прорізів як стандартної, так і нестандартної форми. Для декорації панорамних вікон головне вибрати не колір, а їх довжину.
  3. Вироби одного кольору допоможуть додати кімнаті якоїсь легкості і загадковості.
  4. Однотонні штори допомагають створити контраст, який додасть приміщенню яскравого зовнішнього вигляду. Головне не підбирати ці вироби тон в тон до загальних предметів інтер'єру.

Тому, якщо ви не відчуваєте себе справжнім дизайнером, але бажаєте зробити в будинку привабливий інтер'єр, однотонні штори стануть ідеальним рішенням будь-який, навіть самої складної, проблеми.