0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як встановити рулонні штори?

Зараз все більше людей замість звичних всім фіранок, віддають перевагу жалюзі. Такі сонцезахисні системи широко використовуються на офісах, в ресторанах та інших нежитлових приміщеннях, вони також будуть мати гарний вигляд у квартирі. У нашому магазині Ви знайдете широкий товарний асортимент, у нас можна придбати горизонтальні і вертикальні жалюзі. У статті надана інформація про те, як встановити рулонні штори.

Особливості монтажу

Щоб сонцезахисні системи по-максимуму відслужили свій термін, до процесу установки потрібно ставитися дуже відповідально, бути гранично акуратним. Установка жалюзі на вікно тільки на перший погляд здається складною, насправді, якщо розібратися в нюансах, то все гранично просто. При складанні важливо враховувати індивідуальні особливості конструкції виробу, інакше в подальшому можуть виникнути проблеми. Дуже важливо звернути увагу на поверхню стін, якщо вони занадто криві - Вам краще звернутися до кваліфікованого фахівця!

Способи установки сонцезахисних систем

Ми можемо назвати чотири основних способи:

  • монтаж усередині отвору;
  • установка на кожну віконну стулку;
  • на стелю;
  • на стіни.

Вибираючи як встановити жалюзі на вікно, потрібно враховувати свої особисті переваги, а також особливості віконної конструкції. Ролети без праці монтуються на вікна будь-якого типу, способи установки будуть відрізнятися між собою незначними деталями.

Устаткування яке буде використовуватися при установці


Для того щоб повісити на вікна ролети, Вам знадобитися:

  • електродриль;
  • кріплення;
  • вимірювальні інструменти;
  • олівець для замірів;
  • шуруповерт.

Детальна інструкція як встановити жалюзі

Щоб грамотно здійснити установку ролетів потрібно:

  1. Перш ніж встановити жалюзі, необхідно перевірити комплектацію сонцезахисних систем, розкласти складові поверхні. Туди входять універсальні кріпильні елементи, гвинти і безпосередньо самі жалюзі.
  2. Наступним етапом проводяться виміри. За мітках будуть встановлюватися кріплення.
  3. Просверливаются отвори для гвинтів, приблизна глибина свердління до 4 сантиметрів.
  4. За допомогою саморізів, кронштейни прикручуються до поверхні.
  5. Якщо ширина сонцезахисних систем перевищує два метри, встановлюється проміжний кріпильний елемент.
  6. У замки вставляється і закривається верхній карниз ролетів. Якщо у вас кронштейни стандартного типу, то карниз прикручується безпосередньо до гвинтів.