0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як правильно вибрати карниз для вертикальних жалюзі

Для монтажу такої популярної установки необхідний карниз для вертикальних жалюзі. Він є обов'язковим елементом пристрою, і його відсутність не дозволить встановити в віконний проріз бажані конструкції. Будь-який споживач повинен знати, що від якості карниза залежить надійність і довговічність декоративного пристрої.

Основні характеристики

Вертикальні жалюзі - пристрій, що кріпиться на карниз, який, по суті, є направляючої планкою. Саме її необхідно вибирати з особливою ретельністю. Потрібно враховувати характеристики бігунків, за якими будуть пересуватися жалюзі, а також механізм, який відповідає за управління виробом. Найчастіше пристосування монтується в однині, проте за бажанням клієнта конструкція може бути оснащена подвійним механізмом. Одним з найбільш значущих аспектів є матеріал, з якого зроблений карниз. Найбільш затребуваним і практичним може здатися метал, але пластик нітрохи не гірше. Якщо ви зупинили свій вибір на металі, зверніть увагу на алюміній. Він має масу достоїнств:

  • легкий;
  • не схильний до корозії;
  • не вимагає особливого догляду.

Цей виріб практично не схильне до поломок і досить довговічне.

Також, вибираючи карниз для жалюзі вертикальні Дніпропетровськ або будь-яке інше місто України, необхідно правильно підібрати розміри. У продажу є величезний вибір виробів. Якщо ви придбали карниз довший, ніж жалюзі, його можна самостійно вкоротити за допомогою електричної або ручної пилки. Спершу виміряйте ширину віконного отвору і жалюзі, по вихідним габаритам підганяється довжина карниза.

Монтаж і декоративність конструкції

Якщо ви купуєте вертикальні жалюзі оптом, то вам не важливо, як вони будуть виглядати в інтер'єрі. Роздрібні користувачі, швидше за все, представляють даний пристрій в оформленні своєї кімнати. Дуже важливо, щоб карниз гармонійно вписувався і відповідав загальному оздобленню приміщення, не виділяючись на загальному тлі. Монтаж конструкції, на яку будуть кріпитися вертикальні жалюзі в Києві, Харкові, Дніпрі або Чернівцях, досить просто здійснити своїми руками. Кронштейни, що містяться в установці, рекомендується відразу зафіксувати на стіні за допомогою саморізів. Потім карнизну конструкцію слід зібрати цілком. Одним з найважливіших моментів є надійна фіксація кронштейна до установки. Потім можна приступати до навішування ламелей. Тут важливо дотримуватися правильного закріплення кожної смуги, послідовності і збереження малюнка.

У комплект кожної конструкції входять важки, які необхідно вставити після установки останньої ламелі.