0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Види рулонних жалюзі

Рулонні штори - це ідеальне рішення для будь-якої квартири. Звичне всім, стандартне віконне оздоблення відходить у минуле, на зміну фіранкам прийшли сучасні і багатофункціональні сонцезахисні системи. Тканинні жалюзі не тільки допоможуть захистити від сонця і сторонніх поглядів, а й вигідним чином прикрасять Ваш будинок!

Рулонні жалюзі - що це?

Пристрій таких сонцезахисних систем неймовірно просте. Конструкція складається з полотна, яке скручується в щільний рулон, стержня і спеціальних кріплень. Внизу тканинного полотна є важки, завдяки яким штори жалюзі рівно висять і не прогинаються під своєю вагою. За допомогою ланцюжка регулюється положення вироби. У виготовленні сонцезахисних систем використовується щільна тканина, великою популярністю користуються ролети жалюзі з поліестеру. У нашому магазині Ви знайдете широкий асортимент штор різного забарвлення і фактури.

Якими бувають такі сонцезахисні системи?

Існує два типи конструкції таких сонцезахисних систем:

  • Відкрита. Такі моделі дуже надійні і прості у використанні. Виріб складається з вала, на який накручується тканинне полотно, кріплень і ланцюжки для регулювання положення. Жалюзі рулонні можна закріпити як безпосередньо на віконні стулки, так і на сам отвір.
  • Закрита. Інакше такі сонцезахисні системи називають "касетними". Комплектація така ж, як і у відкритих, але тут рулон закриває спеціальний короб. З боків полотно обладнано спеціальними напрямними, які запобігають виникненню присвятив, конструкція забезпечує повне затемнення в приміщенні.

Міні-штори набагато дешевше, вони більш універсальні і прості в управлінні.

Переваги

  1. Компактність. Вироби такого типу займають дуже мало місця, в скрученому вигляді вони майже не помітні.
  2. Простота в експлуатації. Для того щоб відрегулювати найбільш підходяще для Вас положення, досить потягнути за спеціальну ланцюжок.
  3. Універсальність. Сонцезахисні системи можна встановити на віконні стулки або отвори, на саму стіну.
  4. Невибагливість у догляді. Жалюзі не потрібно часто прати, при необхідності їх можна просто протерти вологою губкою або ганчірочкою, змоченою в мильному розчині.

Тканинне полотно у сучасних моделей рулонних жалюзі просочується спеціальною речовиною, яка значним чином збільшує зносостійкість. Фахівці рекомендують уникати частих чисток, так як це може пошкодити захисний шар. Краще відмовитися від агресивної побутової хімії, вона може зіпсувати виріб.