0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вертикальні штори - універсальний вибір

Жалюзі доповнюють будь-який інтер'єр, створюючи повну картину. Різновидів такого доповнення багато, але найбільш затребуваними, за рахунок своєї універсальності, залишаються вертикальні жалюзі. Низька ціна, довгий термін служби, проста використання - все це важливі переваги, які роблять вибір клієнтів очевидним. Незалежно від розмірів і форми вікна, вертикальні жалюзі створюють ефект затишку і комфорту.

Балкон

Балкон - це повноцінна кімната, нехай навіть незначних розмірів. Залежно від стилю загального інтер'єру, балкон є його частиною. Для багатьох, це улюблене місце для відпочинку і усамітнення. Він навіть може виявитися робочим місцем, а вертикальні жалюзі на балкон, в цьому випадку, відіграють основну роль захисту від попадання прямих сонячних променів. Такі сонцезахисні системи, ідеальний варіант як для панорамних вікон, так і для вікон незначних розмірів самої різної форми. Вони дуже легко монтуються і доповнюють певний стиль приміщення.

Основним якістю вертикальних жалюзі, встановлених на вікнах балкона, є можливість простого регулювання кута нахилу ламелей. Це дозволяє контролювати рівень освітленості, так званої «маленької кімнати». Зрушуватися вертикальні жалюзі можуть вліво або вправо, і навіть - до середини. Дуже зручно, коли необхідно 100% освітлення, або ж навпаки.

Офіс

Більшу частину свого часу, людина проводить на роботі. Якщо місце роботи - офіс, то тут важливі максимально комфортні умови, для виконання плану роботи, і вертикальні жалюзі для офісу - ідеальний варіант для таких приміщень. Оскільки офіс має, найчастіше, також свій інтер'єр, і оформлений в певній тематиці, сонцезахисні вертикальні жалюзі - невід'ємна частина всієї обстановки. Вони створюють ефект домашнього затишку і комфорту, якого так не вистачає, якщо проводиш більшу частину часу на робочому місці.

Вертикальні жалюзі - це не тільки красиво, зручно, але й безпечно. Матеріали, з яких виготовлені такі сонцезахисні штори - екологічні, і відповідають всім стандартам вимоги на ринку послуг, що надаються. Однотонні або з малюнком, вертикальні жалюзі не будуть вигоряти від попадання на них прямих сонячних променів, і збережуть свій первинний вигляд.

Установка

Красиво, універсально, екологічно ... і звичайно ж - зручно. Така перевага, як зручність, важливо не тільки у використанні, але і в установці. Залежно від розмірів вікна, монтаж можна зробити самому, або вдатися до допомоги фахівців. Полягає вертикальні жалюзі установка в декількох, нескладних пунктів.

  1. Монтаж кронштейнів.
  2. Установка карниза.
  3. Розподіл бігунків перпендикулярно площині вікна.
  4. Установка ламелей.
  5. Скріплення ламелей нижньої ланцюгом.

Проробивши всі ці маніпуляції, залишається тільки перевірити працездатність вертикальних жалюзі, і насолоджуватися затишною обстановкою і комфортом.