0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Сонцезахисні системи Зебра - стильне рішення сучасного інтер'єру

Сонцезахисні ролетні системи - сучасна альтернатива класичному дизайну вікон. Ця оригінальна конструкція втілила в собі переваги горизонтальних жалюзі і традиційних портьєр.

Принцип роботи систем день-ніч

Ролл-штори день і ніч - новітня розробка в сфері сонцезахисних систем. З її допомогою легко керувати освітленням, створюючи різноманітні світлові ефекти.

Конструкція системи передбачає чергування темних смуг з щільного матеріалу і горизонтальних напівпрозорих ліній з легкої сітки.

Контроль проникності світла здійснюється шляхом регулювання почергового обертання нижньої і верхньої планки віконної системи. Самоблокується механізм призводить полотна в руху, створюючи різний рівень освітлення. Ефект «ночі» досягається в тому випадку, якщо світлонепроникні смуги закривають прозорі ділянки. Режим «день» створюється прокручуванням полотна до положення, в якому світлі ділянки будуть переважати над темними. Також можлива установка жалюзі день-ніч в проміжному варіанті, який створює приємну напівтемряву в приміщенні.

Особливості жалюзі Зебра

Зебра жалюзі відрізняються легкістю конструкції і функціональністю системи. У виробництві ролл-штор використовуються спеціальні технології, які наділяють їх антистатичними і пиловідштовхуючими властивостями.

Переваги установки сонцезахисної конструкції.

  1. Максимальна практичність. Установка системи дозволить раціонально організувати простір приміщення. У зібраному вигляді штори малопомітні, доступ до підвіконня відкритий, також система не перешкоджає провітрювання кімнати.
  2. Тривалий термін експлуатації. Ланцюговий механізм надійний і функціональний, а саме полотно не вигоряє і не втрачає колір.
  3. Простота використання. Управління конструкцією здійснюється за допомогою двох ланцюжків і не викликає складнощів.
  4. Легкість у догляді. Щоб підтримувати чистоту системи, досить дотримання елементарних правил сухого чищення.

Штори день-ніч в інтер'єрі приміщення

Жалюзі Зебра виглядають стримано і ефектно одночасно. Завдяки величезній різноманітності колірних рішень і варіацій фактур такі штори стануть відмінним доповненням будь-якого інтер'єру.

Видове різноманіття штор дозволяє кріпити їх будь-яким способом: в отвір вікна, над ним, до стелі або на додаткову стулку. Таким чином навіть вікна нестандартних розмірів зможуть перетворитися за допомогою цієї унікальної системи.

Оскільки ролети виконують не тільки захисну, але і декоративну функцію, їх можна повісити в кабінеті або офісі, доповнивши стриманий інтер'єр елегантними акцентами. Для спальні або дитячої краще вибрати кольорові полотна, тканини з принтами або декоративним доповненням. Встановлюючи жалюзі Зебра на кухню, варто стежити за тим, щоб система була закрита під час використання плити.