0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Рулонні штори для офісу

Ні для кого не секрет що велика частина трудового дня в наш час проходить в офісах і кабінетах. У них не тільки виконують рутинну роботу, а й приймають відвідувачів, спілкуються з колегами і звичайно відпочивають, якщо з'явилася вільна хвилинка. Виходячи з потреб приміщення дизайн офісів намагаються оформляти максимально комфортним без дратівливих елементів.

Основні критерії для вибору штор в офіс

Штори можуть сильно змінити зовнішній вигляд офісу, наприклад, на робочу спокійну зону і яскраву зону відпочинку або кухню. Штори для офісу підбираються досить просто, вони повинні відповідати на кілька вимог:

  • Підходити до стилю кімнати, в якій знаходяться;
  • Бути практичними і простими у догляді;
  • Штори в офісі також можуть використовуватися не тільки як засіб сонцезахисту але і для зміни візуального сприйняття приміщення, наприклад збільшити розміри віконних прорізів.
  • Також якщо компанія користується проектором для демонстрації презентацій в денний час можна обладнати спеціальну кімнату зі шторами блекаут, вони повністю блокують світло і дозволяють створити потрібний затінення в будь-який час доби;
  • Не варто забувати, що занадто яскраві штори з безліччю декоративних елементів можуть відволікати від роботи і заважати сконцентруватися. З цього в офісах найчастіше використовуються однотонні світлі тони без додаткових малюнків.

Рулонні штори відмінно виглядають на офісних панорамних вікнах, не займають багато місця і не накопичують пил, що особливо важливо для робочого приміщення.

Для офісів великих компаній або медичних установ добре підійдуть строгі однотонні тканини, виконані в пастельній забарвленням, наприклад, сірого або білого кольору. Також на штори можна нанести логотип компанії на внутрішній або зовнішній стороні.

Для маленьких кабінетів з великою кількістю дерев'яних меблів, завжди можна доповнити картину за допомогою штор з натуральних матеріалів, наприклад, бамбук або джут.