0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Плюси і мінуси дерев'яних жалюзі

Зараз дуже популярні жалюзі на вікна, вони практичні, зручні, відмінно і оригінально виглядають. Дерев'яні штори особливо затребувані, тут справа не тільки в привабливому вигляді, вони прості в експлуатації і довговічні.

Дерев'яні жалюзі - переваги

Покупці все частіше вибирають такі сонцезахисні системи, у ламелей з дерева є величезна кількість переваг:

  • Вироби з дерева створять в будинку неповторне відчуття теплоти і затишку. Такі ролети стануть оригінальною прикрасою для заміського будинку, квартири, офісного приміщення.
  • Жалюзі з дерева мало схильні до негативного впливу сонячних променів, ламелі з цього матеріалу не вигоряють і не деформуються. Елементи конструкції покриваються спеціальним вологовідштовхуючим речовиною, завдяки якому деревина не набухає від вологи.
  • Сонцезахисні системи такого типу роблять з легкого матеріалу, це потрібно для того щоб конструкція штори не провисала під власною вагою.
  • Виріб з деревини екологічні, вони нешкідливі для людського здоров'я. Вони ідеально підійдуть для дитячої кімнати.
  • Матеріал має щільну структуру, ролети з дерева надійно захистять приміщення від сонячних променів. Завдяки малій тепло провідності, повітря в кімнаті не буде нагріватися.
  • Жалюзі такого типу неймовірно зносостійкі, вони прослужать Вам довгі роки, не втративши при цьому свій привабливий зовнішній вигляд. Ламелі не втрачають свій колір і не змінюють форму.

До недоліків можна віднести вартість, але якщо врахувати ту величезну кількість переваг такого виробу, ціна цілком обгрунтована. Важливо пам'ятати про те, що деревина легко займиста, тому фахівці не рекомендують встановлювати жалюзі дерев'яні на кухні поруч з плитою, так як вони можуть спалахнути.

Як вибрати?

Вибираючи дерев'яні жалюзі на пластикові вікна потрібно враховувати квадратуру приміщення, де вони будуть встановлюватися, призначення кімнати і функціональні особливості. Фахівці дають корисні рекомендації, які допоможуть Вам зробити оптимальний вибір:

  1. Світлі вертикальні ламелі візуально збільшують простір.
  2. Якщо для Вас важливий кожен сантиметр, краще віддати перевагу Межрамние конструкціям або закріпити штору безпосередньо у віконному отворі.
  3. Жалюзі горизонтального типу ідеально підійдуть для східного боку, так як вони добре захищають від сонячних променів.
    Сонцезахисні системи краще встановлювати подалі від вогню, там, де немає підвищеної вологості.