0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як вибрати вертикальні жалюзі?

Вертикальні жалюзі - це відмінне рішення! Такі сонцезахисні системи дуже зручні та практичні в застосуванні, вони широко використовуються як в офісних приміщеннях, так і вдома. Сучасні вертикальні штори дуже добре і оригінально виглядають на вікнах, а також ефективно захищають від сонячних променів.

Жалюзі вертикальні - критерії вибору

Отже, такі сонцезахисні системи можуть зрушуватися вправо, вліво або ж з центру. Фахівці рекомендують вибирати варіант зсуву не тільки виходячи зі своїх особистих спонукань, краще з цього приводу попередньо проконсультуватися з професіоналом. Найоптимальніший варіант - вертикальні жалюзі на вікна зі зрушенням, який не перешкоджатиме вільному відкриттю вікна. При покупці виробу дуже важливо звертати увагу на ширину ламелі, чим ширше Ваше вікно, тим ширше повинні бути і самі ламелі. Жалюзі такого типу дуже зручні в експлуатації, так як їх конструкція дозволяє користувачеві регулювати освітлення в індивідуальному порядку. Конструкція сонцезахисних систем складається з карниза, бігунків, ламелей, важків, сполучної ланцюжка і корду (мотузка для управління). Ламелі кріпляться до карнизу, в разі зносу або будь-яких інших пошкоджень, Ви без зусиль зможете замінити деталі на нові.

Найбільш затребуваними вважаються жалюзі вертикальні тканинні, як матеріали зазвичай використовують бавовну, склотканина і поліестер. Для підвищення зносостійкості вироби, матеріал просочується спеціальною речовиною, завдяки якому штора ставати несприйнятливою до запахів, різного роду забруднень, а також практично не вигорає під сонячними променями. Щоб підтримувати жалюзі в хорошому стані, Вам доведеться лише зрідка проводити сухе або вологе чищення губкою, змоченою в мильному розчині. До переваг сонцезахисних систем такого типу відносять:

  • практичність;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • довговічність;
  • функціональність;
  • невибагливість в експлуатації;
  • підвищений захист від сонячних променів.

Клієнти нашого магазину можуть розраховувати на широкий товарний асортимент. Відвідавши наш магазин, Ви зможете підібрати виріб відповідно до Ваших побажань. Вибір вертикальних жалюзі прямо залежить від індивідуальних параметрів вікна, а також від особливостей установки. Вони можуть монтуватися на стіну, на стелю або в отвір. Колір матеріалу варто підбирати з огляду на дизайнерські особливості кімнати.