0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Особливості римських штор в інтер'єрі

Римські штори з'явилися ще за часів Римської імперії кілька тисяч років тому. За минулі століття зміни торкнулися тільки щільності і різновиди тканин, а також додаткового декору. Вони елегантні, прості, їх легко підібрати до будь-якого дизайну.

Римські штори - переваги і особливості

Римські штори - карниз з вшитими горизонтальними планками і вертикальними рядами кілець. За допомогою кілець і ланцюжка полотно в будь-якому положенні можна легко зафіксувати. У вільному положенні воно щільно прилягає до вікна, складки відсутні. За типами складок штори можуть бути класичними і каскадних. У першому випадку складки тканини накладаються один на одного, а в другому - утворюють своєрідні фалди.

За допомогою впровадження нових технологій стало доступно дистанційне керування такими конструкціями. Вони також захищають від попадання сонця і приховують житло від сторонніх очей. Римські штори на петлях стали відмінною заміною звичайним фіранкам.

Вони мають простий механізм, тому при монтажі не виникає ніяких проблем. Установка можлива на рами, стінки і на місця, до яких немає відкритого доступу. В першу чергу, необхідно встановити карниз, а потім за допомогою липкої стрічки закріпити на ньому полотно.

Існує величезний вибір тканин для полотна штори: натуральні, синтетика, різної щільності. Вони можуть виготовлятися з бамбука, бавовни і льону. Римські штори льон різноманітні за фактурою і колірній гамі. Вибір щільності залежить від кількості сонячних променів. При виборі штор для більш світлих кімнат необхідно зосередити свою увагу на щільності тканини полотна. Головна її особливість - покриття спеціальним шаром, що захищає від пилу і бруду.

У багатьох приміщеннях використовуються римські штори, кухня не є винятком. Також їх широко застосовують для завершення образу спальні, вітальні. Вони вписуються в будь-який інтер'єр і надають йому вишуканість і легкість. Оскільки такі штори не вимагають особливого догляду, вони міцно завоювали серця прекрасної статі.

Можна виділити кілька переваг римських штор:

  • простий догляд;
  • компактність;
  • простий механізм використання;
  • забезпечення захисту від яскравих сонячних променів;
  • можливість вибору рівня освітленості.

Як вибрати римські штори

Якщо ви хочете придбати римську штору, то інтернет-магазин Pro-shto допоможе в найкоротші терміни підібрати ідеальний варіант. За допомогою простого онлайн-калькулятора можна вибрати індивідуальний розмір, тип штор, тканина, текстуру, а також колір і розміщення центру управління. Вибір робіть, виходячи з кольору кімнати і особливостей меблів. Бездоганне обслуговування наших менеджерів зробить ваше життя ще комфортніше. Ми гарантуємо низькі ціни і швидку доставку.