0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Готові штори або під замовлення

Перед покупкою штор багато хто задається питанням, навіщо замовляти штори якщо можна піти і купити готові в магазині? Розглянемо чим же відрізняються готові штори від індивідуальних і які між ними принципові відмінності.

Багатьом здається що виріб під замовлення означає переплатити за індивідуальні роботи, заміри та доставки. Але це не стосується рулонних штор на он-лайн виробництві. Перша відмінність це ціна, часто штори в магазині можуть бути дешевше, ніж індивідуальні, хоча за підсумком це не завжди так. Штори повинні подобається вам і вашій родині, а значить варто задуматися і вибрати собі саме той варіант, який підійде і інтер'єру і іншим родичам. Якщо не замислюватися про те, що готові штори залишили просвіти на вікні або закривають частину рами то це непоганий дешевий варіант. Якщо не звертати увагу на якість механізмів всередині яких самофіксуються елементи, які можуть з часом прийти в непридатність то дешеві штори краще, ніж відсутність штор зовсім.

Варто враховувати, що на короткі штори додати тканину вже не вийде, а довгі можна обрізати, але різати треба не тільки тканину, але і вал, на якому вона фіксується.

Плюси індивідуального підходу:

  • Вибір матеріалу, кольору, фактури залишається за вами, не варто вибирати з декількох акційних пропозицій які просто світлі, а значить підійдуть для чого завгодно;
  • Вибір системи, найчастіше готові штори відкритого типу, а якщо брати в закритому коробі, то ціна стає сильно дорожче;
  • Розмір - індивідуальні штори це відріз під розмір з точністю до 1мм. Ви замовляєте штори ідеально підходять саме на ваше вікно, без зайвих стирчать деталей;
  • Керування - Вкажіть заздалегідь, який тип управління повинен бути на шторах і вони прийдуть вже в готовому зібраному вигляді. Залишиться тільки прикрутити 4 самореза і все готово!
    Придбати додому можна що завгодно, але якщо це штори в офіс або кабінет, чи варто економити невелику суму грошей щоб потім кожен раз дивлячись на вікна шкодувати про це рішення.