Блог

Вибір штор в дитячу

Діти проводять у своїй кімнаті дуже багато часу, тому важливо створити умови в дитячій максимально комфортними для малюка. Головною складовою комфортної атмосфери в будинку є фіранки, з їх допомогою можна легко прикрасити приміщення. Дотримуючись наших порад, Ви без зусиль зможете вибрати штори в дитячу.

Як вибрати рулонні штори в дитячу?

Штори такого типу чимось нагадують жалюзі, вони виділяються компактними розмірами і простотою в догляді. При виборі кольору і фактури, фахівці рекомендують враховувати особливості інтер'єру, розміру самої кімнати і освітлення. Дитячі рулонні штори неймовірно практичні, вони ідеально підійдуть для будь-яких віконних склопакетів. Люди все частіше відмовляються від масивних портьєр на користь таких сонцезахисних систем. За рольштор легко доглядати, полотно досить протерти вологою губкою, змоченою в мильному розчині. Фахівці рекомендують не замочувати тканину у воді, так як таким чином Ви можете пошкодити спеціальний захисний шар. Якщо потрібно вивести пляму, то краще скористатися засобом для виведення плям на натуральній основі. Ми може відзначити такі переваги рулонних жалюзі:

  • економія простору;
  • простота в управлінні;
  • оригінальний і акуратний вигляд;
  • зносостійкість (матеріал просочується спеціальною речовиною, завдяки якому тканина не вицвітає на сонці);
  • невибагливість у догляді.

Заміри

Щоб правильно вибрати рулонні штори для дитячої і не прогадати з розмірами вироби необхідно ретельно провести заміри, для цього потрібно виміряти:

  1. Висоту і ширину вікна.
  2. Глибину штапиков.
  3. Висоту і ширину віконних стулок і стекол.
  4. Відстань між ручками і склом.

Вибираємо тип штор

Рулонні штори дитячі бувають відкритого і закритого типу:

  • Відкриті. У розгорнутому вигляді полотно фіранки вільно звисає, в закритому стані компактно згортаються в рулон, тим самим значно заощаджуючи простір. Штори універсальні, вони можуть встановлюватися в отвір вікна, кріпитися на стіну або стелю, стулки. Це більш бюджетний варіант.
  • Закриті. Рольштори такого типу більш практичні, спеціальний короб захищає полотно і механізм від бруду і пилу. Вони безпечні в застосуванні, малюк не дістане до механізму і не зможе травмуватися про обважнювачі.

У нашому магазині Ви побачите широкий асортимент рулонних штор, різноманітність кольорів і фактур Вас приємно вразить! У нас Ви знайдете вигідні ціни і товар тільки високої якості!