Блог

Обираємо штори день-ніч, поради від профессіоналів

Коли настає час обирати штори це може бути захоплююче завдання. Не завжди швидко вдається знайти необхідний варіант, але ми поділимось з вами декількома порадами, та спростимо для вас цей процес.

Визначте функціональність

Для початку, вам варто вирішити, якими функціями повинні наділятися штори, та для якого приміщення вони будуть встановлені. Це буде регулювання кількості світла або повне затемнення. Чи можливо захист від ультрафіолету та допомога в енергозбереженні приміщення.

Розгляньте варіанти кольорів

Вибір кольору один з найважливіших етапів бо він більше всього помітний, якщо на систему можна не звертати увагу, то колір в будь якому випадку буде впливати на загальний інтер`єр приміщення. Зазвичай краще всього використовуються нейтральні кольори, наприклад білий, бежевий, сірий або антрацит. Вони добре підходять до майже будь-якої палітри і тому можна не хвилюватись при виборі таких тканин. Але не бійтеся експериментів, можна зробити контрастні штори з яскравими кольорами і вони стануть акцентом вашого приміщення.

Розмір штор

Ми виготовляємо всі штори по індивідуальним розмірам, тому радимо детально виміряти які саме штори вам потрібні і ми виготовимо для вас індивідуальний виріб який ідеально підійде саме на ваші вікна.  Штори можна встановити на кожну створку окремо, на стіну або на двері і балкон, тому штор «стандартних» розмірів зазвичай не існує, в кожного замовника свій індивідуальний виріб який складається з системи, тканини та додаткових комплектуючих.

Поєднання кольорів та додаткові опції

Інтересний спосіб додати глибини вашому простору – це поєднання двох або більше кольорів, наприклад білі та сірі штори можуть створити незвичайний стиль та дизайн вашого приміщення.

Завдяки правильним поєднанням кольорів та вибору фактури тканини, ви можете створити уніклаьне функціональне рішення для вашого інтер`єру. Пам`ятайте це ваш будинок і ви заслуговуєте найкраще обране рішення, тому прислуховуватись варто, але фінальне рішення завжди повинно бути за вами.