Блог

Вертикальні жалюзі для офісного приміщення

Беручи до уваги всі переваги, універсальність і високу ступінь функціональності, вертикальні жалюзі Україна, як одна з найбільших європейських країн, давно використовує для оснащення офісних приміщень.

Переваги офісної експлуатації

Жалюзі вертикальні тканинні, фото і відео яких можна побачити в інтернеті, мають масу достоїнств для офісного застосування:

  • вони не вимагають демонтажу з віконного отвору для миття;
  • їх не потрібно гладити, на відміну від портьєр або штор;
  • конструкції універсальні і замінюють собою не тільки портьєри, а й гардини;
  • пристрою мають відмінні світлозахисними функціями;
  • при використанні щільних матеріалів звукоізоляційні якості підвищуються, що важливо для офісу;
  • сучасні матеріали мають підвищену міцність, надійністю і стійкістю до вигоряння на сонці;
  • багатий вибір кольорів і фактур зробить офісне приміщення індивідуальним і ексклюзивним.

До того ж, як можна подивитися на фото вертикальних жалюзі у всесвітній мережі інтернет, їх застосовують не тільки для віконних прорізів, а й заради поділу офісного простору. Якщо конструкцію планують застосовувати в цих цілях, дуже важливо вибрати для жалюзі вертикальні кріплення з якісних і надійних матеріалів. Різновиди даних перегородок відрізняються компактністю і мобільністю. Поворот ламелей завжди забезпечить необхідну конфіденційність або дасть можливість співробітникам відчути себе частиною колективу.

Критерії вибору

Вибрані жалюзі фото вертикальні, які в асортименті представлені на сайті, повинні відповідати кільком критеріям:

  1. уникнути негативного впливу на співробітникам;
  2. відповідати офісній обстановці;
  3. бути простими в управлінні;
  4. в теплу пору року відображати надмірне тепло;
  5. не відволікати увагу персоналу.

Вертикальні ламелі додадуть приміщенню більш вишуканий стиль. Якщо офіс розташований на верхніх поверхах будівлі, варто вибрати вироби з більш щільного матеріалу, так як вгорі більше світла. Даний вид конструкції має більш надійним керівником механізмом. Ламелі розташовані вертикально, що дає їм можливість рухатися в обидва боки, тим самим повністю звільняючи віконний простір. Кожна з них кріпиться до карнизу індивідуально, внизу містить важки, службовці відтягненнями. Циркуляція навколо вертикальної осі проводиться за допомогою ланцюжка, а зрушення вправо або вліво здійснюється шнуром. Матеріал виготовлення може бути різним: дерево, пластик, тканину. Найбільш широкою популярністю користуються вироби з поліестеру. Він досить практичний і довговічний, а також дозволяє жалюзі довгий час зберігати свій первинний вигляд.