Блог

Бамбукові штори гарне рішення для вишуканого інтер'єру.

Красиві і оригінальні штори здатні прикрасити будь-яке приміщення! Зараз дуже модно прикрашати свій будинок різноманітними елементами дизайну з незвичайних матеріалів. Якщо Ви хочете вразити своїх гостей незвичайним дизайнерським рішенням, і до того ж додати своєму будинку затишок і теплоту - бамбукові штори будуть для Вас ідеальним варіантом!

Характеристики

Бамбукові рулонні штори виготовлені з натурального і екологічно чистого матеріалу, який абсолютно безпечний для здоров'я людини. Такі сонцезахисні системи дуже легкі, їх приводить в рух навіть найменший подих вітру, але при цьому вони практично не видають шуму. Якщо прислухатися до думки фахівців з фен-шую, то цей матеріал здатний нейтралізувати негативну енергетику в будинку. Штори з бамбука можна використовувати не тільки на вікнах, вони будуть мати гарний вигляд на дверях, з їх допомогою можна розділити простір в кімнаті. Виріб невибагливо в експлуатації, за такими ролетами дуже легко доглядати.

переваги

Бамбукові жалюзі володіють величезною кількістю переваг, таких як:

  • Екологічність. Цей матеріал абсолютно натуральний, штори з бамбука повністю безпечні для людського здоров'я.
  • Матеріал не притягає до себе пил. Це пов'язано з відсутністю статичної напруги. Сонцезахисні системи такого типу дуже довго залишаються чистими, це ідеальний варіант для алергіків.
  • Рулонні штори з бамбука дуже легкі. Вони просто незамінні в оформленні віконних прорізів складної конфігурації. Вони легко монтуються там, де звичайні традиційні карнизи встановити важко.
  • Такі сонцезахисні системи відмінно захищають від сонячного світла.
  • Завдяки індивідуальним особливостям матеріалу (бамбук добре пропускає повітря), Ви зможете створити у себе вдома відповідний, здоровий мікроклімат.
  • Універсальність. Жалюзі поєднуються майже з усіма стилями, винятком є ​​класичний стиль і ампірний. Ви зможете повісити їх у вітальні, дитячій кімнаті, спальні і навіть на кухні.
  • Невибагливість в експлуатації. При тривалому використанні, жалюзі на вікна з бамбука можуть лише злегка змінити свій колір. Користувачеві важливо враховувати той факт, що сонцезахисні системи такого типу краще не встановлювати в приміщеннях з високою вологістю.
  • Вартість. Якщо враховувати величезну кількість вищеперелічених переваг, то ціна на такий виріб Вас приємно здивує.