0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Які переваги штор день-ніч, поради та рекомендації

Штори день-ніч – це інноваційний та практичний винахід для ваших вікон. В них реалізоване поєднання естетики та функціональність, завдяки чому створюється комфорт у вашому будинку.

Далі ми розглянемо основні переваги день ніч відносно інших штор, та розповімо в чому їх популярність серед власників будівель.

Комфортне регулювання світла

За допомогою технології день-ніч та спеціальній тканині, ви з легкістю можете обирати варіанти освітлення в приміщенні. Ви завжди можете або зачинити штори повністю, або відкрити їх в режимі день і це створить ефект тюлі на вікнах при цьому вдень не буде видно хто знаходиться в приміщенні.

Стиль та елегантність

Рулонні штори мають мінімалістичний сучасний дизайн, це не тільки дає змогу збільшити простір в кімнаті а також звільнити підвіконня а також додає сучасності інтер`єру. Вони доступні у різних фактурах та кольорах а також з різноманітними малюнками, це дає змогу легко підібрати штори під свій стиль приміщення.

Заощадження енергії

Влітку штори день-ніч допоможуть підтримувати оптимальну температуру приміщення а за необхідності при використанні тканини блекаут навіть повністью захистять від сонця. Взимку такі штори затримують тепло в приміщенні, це допомагає знизити витрати на кондиціонування та підігрів повітря.

Легкість в обслуговуванні

Штори день ніч як і більшість рулонних штор відомі простотою в обслуговуванні, їх не потрібно прати чи прасувати, достатньо протерти штору вологою губкою і вони залишатимуться в ідеальному стані. Це досягається завдяки спеціальним пропиткам тканини які відштовхують бруд та пил.

Універсальність

Рулонні штори день-ніч підійдуть до будь яких типів вікон прямокутної форми, також їх можна встановити на двері, балкони та навіть на стіну при використанні посилених систем.

Легкий монтаж

День-ніч всановлюються достатньо швидко та без значних зусиль, так як доставляються вже в готовому вигляді. Деякі компанії пропонують монтаж, але ви самі можете встановити ці штори без значних зусиль.

У підсумку, штори день-ніч це ідеальне рішення для тих, хто шукає поєднання функціональності, комфорту та сучасного стилю. Розгляньте можливість становлення штор день-ніч у своєму будинку і ми гарантуємо ви відчуєте всі переваги.